EXitexit

BANKSY film: "Exit Through the Gift Shop"

I New York har der lige været præmiere på gadekunstneren BANKSY’s nye film, Exit Through the Gift Shop, og jeg røg så ind og så den forleden. Det er ikke så meget en film der handler om Banksy selv, men mere en prankumentary (i positiv forstand) om hele street artist scenen, og Banksy selv optræder enkelte steder…maskeret selvfølgelig. Filmen er en lige højre af ironi (af den slags du aldrig ser komme), lidt på samme måde som Banksy’s grafiske spins på virkeligheden. Den kan helt sikkert anbefales at se, når (og hvis) den kommer forbi Danmark. Traileren er dog giver dog ikke det bedste indtryk af filmen – her må du tro på at the almighty Banksy har check på tingene.

[vimeo 10760194 h=430&w=640] 

0 Replies

  1. martin jensen Svar

    kan ikk finde et sted hvor den kan købes, så hjælp……

Reply