SHL-billedarkiv_Web_projects_2008-048-1

SHL har nu den gul/blü førertrøje i Sverige!

SHL vinder endnu et monster projekt i Sydsverige.

Hvis man snakker om at de danske tegnestuer er ved at rejse sig fra støvet, sĂĽ er SHL allerede lettet…i et svensk raketmissil, vel at mĂŚrke!!

Det er ikke mere end 3 mĂĽneder siden, at SHL’s afdeling i København ledet af associeret partner Kristian Ahlmark, vandt sit første XL projekt i Sydsverige – SALTKRYSTALLERNE – hotel/kongrescenter, boliger og butikker pĂĽ Helsingborgs havnefront, pĂĽ samlet 34.ooo m². Nu har afdelingen i KBH sĂĽ gjort det igen i samarbejde med SLA. Denne gang er det i Malmø med projektet KONTRAPUNKT – et 54.000m² koncert-, kongres- og hotelkompleks, som suppleres af 35.000 m² med erhverv og boliger.

…Og ja, jeg kan afsløre at de HAR brug for flere kvalificerede hĂŚnder til at løse opgaven end de pt. har. SĂĽ puds endelig dit portfolie af og fĂĽ dig en smart frisure hvis du gĂĽr og mangler arbejde.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply