NY ROOF

'The Sandpit' – A day in the life of New York

‘The Sandpit’ – A day in the life of New York
Det første man tænker om filmen The Sandpit – af fotograf/instruktør/VFX Sam O’Hare – er at den er optaget med et Tilt-shift objektiv, hvilket giver mulighed for at skabe den miniature effekt som jeg før har omtalt i indlæg som dette. Efter flere forsøg med en 24mm tilt-shift objektiv valgte fotografen dog at skifte til almindelige linser da det gav mere frihed til hvordan resultatet endeligt blev. Dette var lettere at styre i efter redigeringen.

Filmen er optaget som 35.000 still billeder med et Nikon D3 (en enkelt scene med et D80). Der blev brugt Tamron 17-50mm f/2.8 og Sigma 50-150mm f/2.8 objektiv. Det meste bliv skudt med 4fps (frames per second) i DX crop mode, som er det hurtigste D3 kameraet kan filme kontinuerligt og stadig gemme på memory kortet.

[vimeo 9679622 w=640&h=390]
РHvis du vil have den bedste kvalitet s̴ g̴ direkte til kilden [Vimeo] hvor du har mulighed for at sl̴ HD format til.

Sekvensen med skibene havde dog længere mellem optagelserne, og nattebillederne havde eksponeringer op til 2 sekunder pr billede. Da kameraet har en begrænsning i form af automatisk stop efter 130 billeder, blev der talt billede for billede og hurtigt trykket for at opstarte en ny eksponering.

Billederne blev filmet i RAW Nikon NEF format som senere blev organiseret i Adobe Photoshop Lightroom. Dette format giver den klart bedste mulighed for at bearbejde eksponering, farve og kontrast. Når alt var som det skulle være blev billederne hurtigt eksporteret ud i 720p JPG sekvenser som er en smule mindre og derfor lettere at håndtere i den endelige filmredigerings software. Herefter blev de eksporteret endnu engang til en 2800px opløsning. Efter at filmen var tracked, stabiliseret og DOF (Depth-of-Field) effekten var tilføjet i Eyeon Fusion ved at bruge Lenscare fra Frischluft. Til slut blev filmen gemt i 1080p

kilde: aerofilm.blogspot.com 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply