Kalender_small

Teux Deux – Din online Arki huskeliste

Jeg er glad for min iPhone kalender og har da også dyrket Outlook Calender gennem tiderne. Men et eller andet sted vil jeg egentligt helst have post-its på mit skrivebord eller på min desktop. Ihvertfald til den enkle og ligetil oversigt over to-do’s. Det virker nu engang rigtig godt når systemet er helt basic og er præsenteret ligeså.

Og ligesom, at jeg IKKE ville kunne leve uden min online Netvibes applikation og, til dels, min online bookmark konto, Del.icio.us, ja, så er Teux Deux [udtales “To Do”] lidt det samme – En overskuelig kalender der ‘rejser’ med dig mellem hjem og arbejde.

Der er ingen tvivl om at der er 100 andre applikationer der kan det samme og mere til. Men, den her virker, er gratis, online og kan hvad den kan… Jeg har dog skrevet til udviklerne og sagt at de godt snart kan komme med en iPhone App. – så kan man også skrive sin indkøbsliste på listen, haha!

[vimeo 8080943 &w=500&h=290] 

Reply