Sunand Prasad 1

Sunand Prasad – "What Color is Green?"

“I think we have presented the whole challenge of Climate Change too much in the language of Punishment, of Duty, of Loss. And we should actually be turning the whole Debate around and talking about it the language of Joyfulness, of Opportunity, of new Possibilities, of Imagination, rigour Science almost everything for which I became an Architect”

For et lille halvt Är siden deltog jeg i et fint arrangement pÄ DAC i forbindelse med COP15. Det var 2 forelÊsninger hvoraf den ene blev holdt af den engelske arkitekt Susand Prasad. Jeg har lige siden afventet at DAC skulle fÄ tid til at fÄ videoen lagt pÄ nettet, for det er faktisk en af de fÄ forelÊsninger der blev afholdt af arkitekter for arkitekter, i den uge. Han talte om alternativer til miljÞmÊssige skrÊmmestrategier og hvordan man sikrer deltagelse i bÄde den brede befolkning og i erhvervslivet. Videoen blev lagt pÄ nettet forleden, sÄ nu er det bare at fÄ den set.

Sunand Prasad – MA(Cantab) AA Dip PhD(RCA) RIBA FRSA
Sunand Prasad er arkitekt og grunlĂŠgger og partner af Penoyre & Prasad LLP i London. Sunand har tidligere vĂŠret prĂŠsident for RIBARoyal Institute of British Architects – og er med i den engelske regerings rĂ„dgivende kommission om arkitektur og det byggede miljĂž, CABE, Commision for Architecture and the Built Environment. Han er fĂždt i Indien i 1950 og kom til England i 1962 med sin famillie. Uddannelsen som arkitekt fik han pĂ„ Cambridge og AA.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply