Sunand Prasad 1

Sunand Prasad – "What Color is Green?"

“I think we have presented the whole challenge of Climate Change too much in the language of Punishment, of Duty, of Loss. And we should actually be turning the whole Debate around and talking about it the language of Joyfulness, of Opportunity, of new Possibilities, of Imagination, rigour Science almost everything for which I became an Architect”

For et lille halvt år siden deltog jeg i et fint arrangement på DAC i forbindelse med COP15. Det var 2 forelæsninger hvoraf den ene blev holdt af den engelske arkitekt Susand Prasad. Jeg har lige siden afventet at DAC skulle få tid til at få videoen lagt på nettet, for det er faktisk en af de få forelæsninger der blev afholdt af arkitekter for arkitekter, i den uge. Han talte om alternativer til miljømæssige skræmmestrategier og hvordan man sikrer deltagelse i både den brede befolkning og i erhvervslivet. Videoen blev lagt på nettet forleden, så nu er det bare at få den set.

Sunand Prasad – MA(Cantab) AA Dip PhD(RCA) RIBA FRSA
Sunand Prasad er arkitekt og grunlægger og partner af Penoyre & Prasad LLP i London. Sunand har tidligere været præsident for RIBARoyal Institute of British Architects – og er med i den engelske regerings rådgivende kommission om arkitektur og det byggede miljø, CABE, Commision for Architecture and the Built Environment. Han er født i Indien i 1950 og kom til England i 1962 med sin famillie. Uddannelsen som arkitekt fik han på Cambridge og AA.

 

Reply