img_7127

"Hvis du ikke kan komme til IKEA…

…så lad IKEA komme til dig”
Se det kunne være en sales-line fra New Yorks nærmeste IKEA i Brooklyn. Jeg spekulerede godt på hvor IKEA egentlig var placeret her i New York. Og jeg kom til at tænke lidt på forholdet mellem arkitektur, byplanlægning og noget så ukendt, for en dansker, som service! For IKEA ligger slet ikke helt tæt på Manhatten. Den ligger en pænt stykke sydpå i Brooklyn. Men herovre fixer IKEA de der afstandsproblemer med lidt service i form af en gratis IKEA vandtaxa i weekenden fra PIER 11, på spidsen af Manhatten, der kan bringe dig frem og tilbage…med kaffe i hånden!

 

0 Replies

  1. HCB Svar

    I Oslo kører der, hver halve time, hver dag, en IKEA bus fra hovedbanegården og direkte til en af de to IKEAer udenfor Oslo.
    Det er mærkeligt at et tilsvarende service ikke findes i DK..

Reply