GhostBikeFred

Forår i New York – nu med Ghostbikes

FORÅR I NEW YORK

Hvis jeg har været en smule fraværende herinde den sidste måned, så er det fordi jeg er mere end nærværende i New York, Lower East Side, i hele foråret.

Ghostbikes
Billedet ovenfor er et af de ting der skærer ens øjne i New Yorks by billede. Det er de såkaldte ‘Ghost Bikes‘ – mindesmærker fra cyklister der har ladt livet i trafikken. I de sidste 10-12 år har jeg besøgt NY ca. hvert andet år, men som aldrig før, er den almindelige amerikaner besat af at overskride trafikkens regler (getting-off-the-grid-style) når først de sidder på deres nyanskaffede cykler i bedste sammensatte retro stil. Lys er der ikke noget af, fyldte fodgængerovergange skal bare penetreres, venstresving på tværs af trafikken udføres med fuld æde og for rødt lys, og til fordel for fixed-gear cykler er bremserne også droppet!

Amerikanere har nu altid haft en god næse for det fuldendte modekoncept, haha!. 

0 Replies

  1. vibenade Svar

    wow… its been a while since the last time you upload something in here : )
    welcome back rasmus ; )

Reply