QM2

"Global Platform – Multiple Solutions" (COP15)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=N0uCmNmzI50&w=500&h=290]

Denne film var en del af udstillingen ‘Global Platform – multiple solutions’ – et loungeområde i Bella Centret under COP15, hvor de ca. 15.000 delegerede på topmødet kunne slå sig ned og opleve fremtidens energisystem, future grid. Udstillingen gav et bredt indblik i nye teknologiske løsninger til udnyttelse af vedvarende energi, transport, overskudsproduktion fra landbruget, effektiv energiudnyttelse osv. Via internet, film, grafik, fotos og tekst var udstillingen en opdagelsesrejse ind i den sammenhæng, der er mellem elbiler, vindkraft, byggeri, energioptimering og landbrugs- og fødevareproduktion.  Udstillingens film er en smuk billedrejse rundt på den klode, som man på klimatopmødet arbejdede på at bevare. 

Reply