VESTERBRO I 800 ØJEBLIKSBILLEDER

Vesterbro alĂĄ Google Street View

At have sig et begreb om en bydel er en ting – at konstruere og sammensĂŚtte den for andre er en anden. Det meste af Danmark rejste i sidste uge ud pĂĽ det store internet i form af 360 graders billeder af alle gader pü Google Street View. Nu kan alle vandre igennem København i sit eget tempo. Men for os lokale der allerede bor, kender, bruger og tĂŚnker stedet anderledens, ja, her kan det godt vĂŚre at ‘ideen om et sted’ har en hyper hastighed som den film jeg her har sammensat af 800 screenshots. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

0 Replies

 1. Peter Svar

  Hej Rasmus, Fed film. Hvordan har du lavet den? vh Peter

  • Rasmus Brønnum Svar

   Hej Peter. Det er ren hĂĽndvĂŚrk: 1. Fullscreen pĂĽ Google Street View (hold markøren nederst i billedet i 1 sekund, sĂĽ linierne pĂĽ vejen forsvinder) 2. Brug piletasten til at gĂĽ fremad 3. Brug gratis programmet “Gadwin Printscreen” til at tage fullscreen screenshoots, der fĂĽr et nummeret navn og lĂŚgges i en selvvalgt mappe, ved kun et tryk. 4. I filmredigerings programmet Adobe Premiere Pro (der er 30 dages fri trial), er alle billederne ĂĽbnet som enkelte frames i rĂŚkkefølge, og herefter exporteret som en samlet film – Wolla.

   /Ras

Reply