VESTERBRO I 800 ØJEBLIKSBILLEDER

Vesterbro alá Google Street View

At have sig et begreb om en bydel er en ting – at konstruere og sammensætte den for andre er en anden. Det meste af Danmark rejste i sidste uge ud på det store internet i form af 360 graders billeder af alle gader på Google Street View. Nu kan alle vandre igennem København i sit eget tempo. Men for os lokale der allerede bor, kender, bruger og tænker stedet anderledens, ja, her kan det godt være at ‘ideen om et sted’ har en hyper hastighed som den film jeg her har sammensat af 800 screenshots. 

0 Replies

 1. Peter Svar

  Hej Rasmus, Fed film. Hvordan har du lavet den? vh Peter

  • Rasmus Brønnum Svar

   Hej Peter. Det er ren håndværk: 1. Fullscreen på Google Street View (hold markøren nederst i billedet i 1 sekund, så linierne på vejen forsvinder) 2. Brug piletasten til at gå fremad 3. Brug gratis programmet “Gadwin Printscreen” til at tage fullscreen screenshoots, der får et nummeret navn og lægges i en selvvalgt mappe, ved kun et tryk. 4. I filmredigerings programmet Adobe Premiere Pro (der er 30 dages fri trial), er alle billederne åbnet som enkelte frames i rækkefølge, og herefter exporteret som en samlet film – Wolla.

   /Ras

Reply