Netwooork

Foredrag om Arkitekter i netværk – 4.feb.

“Viden udveksles bedst mellem mennesker der har tillid til hinanden…ellers er det bare information” – S. Gourani

.

Arkitektforbundet, Akademikernes A-Kasse og Arkitektskolen har, under Cand.Match-ordningen tilrettelagt en heldagsworkshop der er rettet mod de nyuddannede eller jobsøgende arkitekter. Som en del af programmet er der mulighed for at høre Soulaima Gourani fortælle om at netværke (kunstakademiets Arkitektskole, Festsalen, kl. 11:15 – 12:45). Læs om dagens progam her (pdf), og tilmelde dig arrangementet her på AAKs website inden d. 1. februar.

Hvem er Soulaima Gourani?
Soulaima Gourani byggede et magtfuldt netværk op fra bunden, da hun som 26 årig i 2001 vendte tilbage til Danmark efter en årrække med arbejde i udlandet. Allerede i 2004 havde hun gjort sig så bemærket, at hun blev tildelt talentpriserne Rising Starog Talent 2004. I dag er hun rådgiver og sparringspartner for nogle af Danmarks største virksomheder.

Soulaima Gourani er en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere om emnet strategisk networking og har medvirket i utallige bøger, artikler, tv- og radioudsendelser.

Sådan opbygger du dit stærke professionelle netværk

“I dag bliver i dag talt og skrevet meget om det at netværke. For bare 5 år siden var det ikke noget man talte så meget om og der blev ikke skrevet så meget om emnet i Danmark. Men eftersom flere og flere ser værdien i at netværke behandles emnet oftere end nogensinde. Tiden er moden til det. Vi skal huske på i landbrugssamfundet var det jord der udgjorde den vigtigste ressource. I industrisamfundet var det hænder og maskiner.

I viden/netværkssamfundet er den vigtigste ressource ens viden og kompetencer, som udgør den vigtigste handelsvare / økonomi, og eftersom viden bedst udveksles mellem mennesker der har tillid til hinanden (ellers er det bare information), så er netværkskompetencer så utroligt centrale i forhold til at “handle” med viden. Soulaima Gourani ser netværk som en måde hvorpå man får kortere vej til: de tre i´er: Information, inspiration og indflydelse.

Det er et foredrag, hvor  i som arkitekter lærer jeres eget professionelle netværk at kende. I får konkrete hjælpemidler til at pleje interne og eksterne netværk og relationer. I får redskaber til at udvide jeres netværk, så det matcher jeres behov og målsætning. Ydelsen inspirerer medarbejdere til at tænke “networking” som en del af deres udvikling som medarbejder og kollega.”


 

Reply