JMMMMM

DDA BAR 15 – torsdag d. 28. januar kl 17

Det der før var en snæver niche forbeholdt entusiaster og miljøforkæmpere er nu et hastigt voksende forretningsområde. Hvilken forskel kan designerne gøre, når bølgerne efter COP 15 har lagt sig, og visionerne skal omsættes til handling? Danish Design Association har inviteret den britiske designer og indehaver af Resource Vision, John Manoochehri, til at komme og fortælle om udfordringer og muligheder i forhold til fremtidens bæredygtige design og om, hvordan bæredygtige projekter kan være en god forretning.

John Manoochehri
“John Manoochehri is a radical environmentalist hiding inside a designer. He runs a design studio, Resource Vision, that integrates new, rigorous, sustainability solutions into architecture, urbanism and lifestyles, working through lectures, consulting and design collaborations. He has worked with and for the best practices in Scandinavia, inluding BIG, White, Rosenbergs, NOD, KSARK, BSK, and more, and lectures internationally at various design forums and schools.” (kilde)

.

– DDA BAR er et uformelt gå-hjem-arrangement for designbranchen, hvor alle er velkomne til at kigge forbi. Det er gratis og afholdes på skift hos forskellige firmaer med der arbejder med fx. design eller kommunikation.

Tid: Torsdag den 28. januar 2010 kl. 17
Sted: Bysted, Enigheden, Rentemstervej 2b, 2400 København NV
Tilmelding: Senest 22. januar til Gitte Just på gju@danishdesignassociation.com

Bysted
Bysted er en af Danmarks største kommunikationsvirksomheder med hovedfokus på rådgivning om og løsning af integrerede kommunikationsopgaver for private og offentlige virksomheder.

.

– Læs aftenens program nedenfor

,

,

Program

17.00  Godt Nytår og velkomst v. Gitte Just, Direktør Danish Design Association

17.05  Bysted opruster i 2010 v. administrerende direktør Bo Søby Christensen og designchef Peter Dalhoff

17.10-18.15  John Manoochehri

18.15-18.30  Spørgsmål og debat

18.30  Øl, vin & charcuteri

,

Kilde: DDA 

Reply