Arkitekter_uden_graenser

Din hoveddør er ikke noget der kan holde 'Arkitekter Uden Grænser' udenfor

I den kommende uge (uge 3) vil du få et interview med organisationen Arkitekter Uden Grænser ind af din hoveddør. Eller det vil sige, at du modtager den hvis du også modtager reklamer. Det er nemlig Post Danmarks wrap-around magasin ‘Med Rundt’, som har valgt at interviewe de kære piger til gavn for de 2,4 millioner husstande der modtager denne.
Vælger du at læse interviewet til ende, så kan du læse de sidste 15 linier skrevet af undertegnede, uden nogen form for kreditering fra redaktionens side, hvor jeg så nævner lidt om hvad der sker i arkitektverdenen…på nettet. Så min bonus kan jo så være at jeg kunne skrive lige hvad jeg ville, og valget faldt så på…mig selv, haha! Perfekt.

– Her kan du hente den kommende Med Rundt med Arkitekter uden Grænser (pdf) 

Reply