modelur_urban_design_sketchup

MODELUR – parametrisk SketchUp Plugin

Det lyder som en dårlig udtalelse af Le Corbusiers ‘modulor’, men det nyere parametriske Sketchup plugin Modelur er at det er specielt udviklet til brug ved planlægning af større områder og f.eks. ved de første volumestudier ved projektopstart, hvilket kan spare en del tid (plus at det er sjovere) sammenlignet med traditionelle manuelle værktøjer. Ud over de parametriske designværktøjer Modelur har, så tilbyder det også realtime kontrol af værdier og direkte advarsler når nogle begrænsninger, som f.eks. given minimal afstand af to bygninger, ikke er opfyldt – det er altså smart nok, og kan mindske mulighed for fejl (påstår de).

Modelur Pre-Beta
Modelur er i øjeblikket i den tidlige fase af udvikling og afprøvning. Formålet med det gratis pre-beta Partner Program er at samarbejde med brugerne og for at forbedre vha. feedback. Derfor skal alle interesserede inviteret til at deltage i pre-beta partner program gratis og informere Modelur holdet omkring brugeroplevelse og ønsker for den fremtidige udvikling af Modelur.

Du kan hente det med det samme til windows – OS X skulle være på vej

– Se her 12 youtube videoer med en gennemgang af Modelur

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=m3adIxBk52c&w=500&h=310]

 

0 Replies

 1. Jernej Vidmar Svar

  Hi Rasmus,

  just a minor correction: Modelur is already available for Mac OS X too (as of version 0.1.1). Thank you for posting the news!

  Best regards,
  Jernej Vidmar
  The Modelur Team

Reply