24 Hours Worldwide Air Traffic

[vimeo 2224910 w=500&h=270]
– Se filmen her i High Definition

Jeg fik vist den her lille animation for et par uger siden til en DAC forelæsningsaften – Grøn Urbanisme – med et par af de uendeligt få arkitekter der havde en stemme under klimatopmødet: Steffen Lehmann (prof. på University of Newcastle) og Sunand Prasad (tidligere præsident for RIBA)

Animation viser alle planlagte flyvninger over en periode på 24 timer (i 2008). Hver dag flyver 93.000 fly fra ca. 9.000 lufthavne. På ethvert tidspunkt er der mellem 8.000 og 13.000 fly i luften. Animationen er produceret til at blive vist på high definition 3D-Globe “Orbitarium” i Technorama – The Swiss Science Center. 

0 Replies

 1. paulh1412 Svar

  Hej Rasmus,

  I myself stopped flying 4 years ago after I came back from my exchange term in Sydney. I haven’t left Europe since then but within it I’ve stretched as far as Scotland, Barcelona, Gothenborg and Vienna. (north-west,south,north-east,east,…) Most of these km I did by car and train.
  It’s not that I am totally against flying but too many journeys are done with care!

  &
  simple things are not necessary the best!

  keep on posting
  Paul

Reply