Du_levende_00

"Du Levende" skal ses i Posthusteatret kl.21

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sUCXOva8MK0&w=500&h=400]
– dette er en uofficiel trailer med musik af Radiohead

”Publikum skal ikke bare gå i Posthus Teatret for at se en meget morsom film. Det kan de gøre så mange andre steder. De skal have fået noget med, der går lige ind i sjælen. Både af filmen og af stedet her.”

Det kan helt sikkert anbefales, at man bruger en decemberaften i en af Københavns absolute perler – Posthusteatret!! (læs artikel om stedet). Biografen er netop genåbnet og er startet ud med at vise den svenske film “Du levende”, kl 21 (fra d.11.12)

Instruktør og manuskrift forfatter, Roy Andersson, er i en liga for sig selv og har tidligere lavet film som f.eks. “Sange fra anden sal”, der på samme vis er super svær at genfortælle – kun at det igen er en tragikomisk dom over menneskets situation netop nu. Resultatet er 50 skæbnefortællinger der, i sit eget tegneserieagtige univers, giver et sorthumoristisk studie i eksistentiel tomhed, fortvivlelse og fordærv – Se også den originale trailer

www.posthusteatret.dk 

0 Replies

  1. Ashleey Svar

    Jeg tror, det franske postvæsen Teater i København er en af de meget rart teater. Jeg håber, at jeg kunne gå der og se film. Jeg kan godt lide det og meget spændende, når du er inde i Posthus Teatret!

Reply