Mere Lemonade til arkitekterne, tak :)

Lemonade er en dokumentar der for tiden sikkert taler til en stor del af verdensbefolkningen. Filmen handler egentlig om folk fra den amerikanske reklameindustri som fik ‘the pink slip’ og nu fortæller hvordan det at miste sit job ændrede deres liv radikalt…og som de selv siger: “… to discover who they really are and do what they really should have been doing.”

Når man ser film som dem her, så er det virkelig svært for arkitekter…Vores uddannelse fortæller os at det eneste rigtige sted er på en tegnestue – og vi fortæller os selv, at det ovenikøbet skal være den helt rigtige af slagsen. Heldigvis er Arkitekter en del af de kreative (selvantændelige) survivors der ikke rejser sig op i en forsamling og siger “ja, jeg er så arbejdsløs, oprindelig uddannet arkitekt!” – nix nej, for arkitekter er altid arkitekter…også når de ikke har arbejde!

www.lemonademovie.com 

Reply