gadenfindervej

Jærgersborggade Finder Vej

Projektet Gaden finder vej er et Byrumsprojekt der tager afsæt i, hvad der bla. er, Nørrebros pusherstreet no.1, Jægersborggade – en situation der er med til at gøre gaden, byrummet, til et sted hvor linierne er trukket skarpt op.

Gaden Finder Vej er groet ud af den nuværende krise og dens effekt på det offentlige rum med eksempelvis stagnerende renovationer og tomme butikslokaler. Projektet tager derfor fat på det tomme og det uudlejede og foreslår at man omdanner de ubenyttede faciliteter til midlertidige arbejds- og udstillingsrammer for arkitekter og kunstnere.

Projektet er udviklet og kurateret af arkitekterne Lise Bjerre Schmidt og Saskia Peinow

– Nedenfor er et lille Cphx interview og gennemgang af gadens projekter med arkitekt, Saskia Peinow. Og læs også Karina Conradsen Cphx artikel “Den tavse kamp om rummet” – om hvordan man får lov til at tage billeder i nørrebros Pusherstreet no. 1

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=l8XMe4xGJoc&w=500&h=310] 

Reply