Join001

Lets Join Architecture

Join001

Join2

Agnes Nilsson /Ali Arvanaghi /Andrea Tryggvadottir / Hannibal Hink / Mai Svanholt / Freja Kreutzfeldt / Maximilian Muller / Rune Veile / Stig Hessellund / Arne Cermark Nielsen

Danmarks smukkeste tegnestue er netop startet op på Carlsberg:-) Det er 10 stærke arkitekter der nu er gået sammen i fællesskab under navnet Join Architecture.

Halvdelen af teamet underviser på Arkitektskoler i henholdsvis Danmark, Tyskland og Sverige. De fremstår alle i fin form og har gennemgået trænning på tegnestuer som HLA, 3XN, SHL, OMA (N), UN Studio (N) og Josep Llinas & Bonell (ES) og Gil Arquitectes (ES)…..pas på de kan vise sig at løbe meget stærkt, haha!

PS. Det er en nydelse at kunne putte sådan et indlæg på Bloggen. Der er mange positive historier derude selvom vi har krisetider…behøver ikke altid at handle om konkurrencer man har vundet…eller snart vinder – Nogen gange er tilløbet ligeså inspirerende!
 

Reply