427_1210254658_mogens_billede_2

MOGENS RUKOV er på igen!! (d.10.dec)

427_1210254658_mogens_billede_2

“Læg ikke fingrene imellem, find nye former, vær simple, optagede, kyniske – over for fortællingen, men ikke over for mennesker. … Vi vil se det hele. Vi vil se det i fragmenter. Vi vil høre latteren, når latteren er der. Vi er ikke interesserede i fniset. Vi vil forstå længselen efter luftåndernes Bali. Find, hvad I godt kan lide og underlæg det fortællingen. Lav lister over det, I godt kan lide. Følg listerne. Brug dem som opskrift. Det er jeres fragmenter af det endnu ikke eksisterende. Dem vil vi gerne se. Gå ikke på kompromis. Der er plads til jer. Voldtag jeres darlings”

– uddrag fra hans bog

Mogens Rukov er på igen tordag d. 10 december, kl 16
Hans planlagte foredrag på Arkitekturens Dag blev desværre aflyst. Hovedbiblioteket neglede istedet initiativet, og nu slår Arkitektskolens Bibliotek endelig tilbage med et nyt (gratis) arrangement d. 10. november kl. 16-17.30 – Link til arrangement.

Jeg tror ikke Mogens Rukov kræver nogen introduktion – leder af Manuskriptlinjen på Den Danske Filmskole og medforfatter til filmene ’Festen’, ’Arven’ og ’Reconstruction (IMDB). Han er på alle måder en fantast og en original; ofte kaldet dansk films Godfather. Har man først hørt ham tale en gang, så vil man bare have mere og mere!
Og det er ikke ofte man har mulighed for at høre Rukov tale specifikt om arkitektur. Han vil bla. fortælle om:

  • Rummets betydning for filmens handling
  • Identifikation af rummet
  • Rummets indflydelse på filmens dialog

Reply