MumbaiDis

CPH:DOX-"BOGOTÁ CHANGE", et must see!

MumbaiDis
cospeed
12076

Jeg var så heldig at få muligheden for at deltage i forpremieren på dokumentarserien Cities On Speed, der pt. er overvældende omtalt i det seneste nummer af Arkitekten. Forestillingen bestod af to samtidige forestillinger af hver to dokumentarfilm. Så derfor samlede jeg et lille team arkitektkolleger så vi kunne dele os ud på hver af de to forestillinger. Og ved den efterfølgende reception var der hurtigt et billede af hvilke af de 4 film der gjorde størst indtryk på de kære arkitekter – det skal her siges at de alle er vedkommende, men ret så forskellige film.

– I dokumentarsættet med historier om storbyerne Bogatá og Cairo, var der enighed om at “BOGATÁ CHANGE” filmen var en helt speciel film, med en historie der er intet mindre end fantastisk. En by der på 10 år går fra at være et surt million-by-hul, til en succes på alle punkter – Sørg for at få den set på CPH:DOX d. 07.11 (huset biograf = alt for få billetter!!)

– I dokumentarsættet med historier om storbyerne Mumbai og Shanghai, var der igen enighed: “MUMBAI DISCONNECTED” var et sjovt, men skørt billede af Indiens fuldstændige fravær af evner til at få tingene til at lykkes. Se den på CPH:DOX d. 08.11 (Husets biograf)

Hvis du kun har mulighed for at se et af de to dokumentarsæt, så anbefales det helt sikkert at vælge den med BOGATÁ CHANGE, da historien er helt tæt på at være, ja…livsbekræftende!

www.citiesonspeed.dk
www.cphdox.dk 

Reply