FrontSHL

SHL – Krystallen (byggeplads 3.oktober)

FrontSHL

Visualisering: Schmidt Hammer & Lassen

KRYSTALLEN, København
SHL kalder selv projektet for ‘Krystallen og Skyen’ – en titel der mere får mig til at tænke på Per Aage Brandts, efterhånden glemte, bog fra 1986: ‘Sky og Krystal – Træk af en postmoderne erkendelse’. Og efterhånden kaldes projektet vist også kun for ‘Krystallen’.
Byggepladsen her i København er i fuld gang, og wunder konstruktionen er ved at være klar til at den endelige dobbelt glasfacade kan blive sat op, så huset kan nå at blive lukket inden vinteren sætter ind. Og da jeg havde et kamera i tasken idag, ja, så tog jeg turen rundt da husets overfrakke vil give det en anderledes karakter (bemærk den første facadekassette)
KrystallenSkyen
0080522-16 

0 Replies

Reply