every5

Google Earth, soon to be EVERYWARE

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TPk88soc2qw&w=500&h=350]

Thomas fra tegnestuen FLUSH gjorde mig opmærksom på en video fra Georgia Institute of Technology i USA. En gruppe har her arbejdet med at indarbejde data vi allerede opsamler. Data der kan forbindes og indsættes i Google Earth med Realtime opdaterede mennesker, biler eller skyer på himlen. Læs mere på www.cc.gatech.edu

every5Som Thomas L. Friedman siger i sin forelæsning The World is Flat: “Everything that can be imagined will be done”. Det er smukt nok, men i forhold til teknologien, samtidigt af så uhørte proportioner at vi ikke helt forstår hvad det vil betyde for den måde vi lever på.

Forfatteren Bruce Sterling, Wired- Beyond The Beyond,  er en af de vigtigste nulevende tænkere. Han fremhæver i sin super forelæsning begrebet EVERYWARE, og alarmerer for en fremtid der kommer med os med 666 km/t og vil ramme os uendeligt hårdt. Bag dette begreb står Adam Greenfield. Og i en guldkorns forelæsning definerer han EVERYWARE som udtryk for en indarbejdelse af computerteknologi overalt i vores dagligdagsting, hvilket gør alle elementer i vores omgivelse i stand til at indeholde, behandle og udveksle digital information.

En problematik som ingen har diskutteret konsekvensen af!! 

Reply