Squint7

"Green Lighthouse" film af Squint/Opera

Squint7

[vimeo 4770577 w=500&h=280]

– Tryk her for at se filmen i HD format

Er dette danmarks mest hemmelige film? Jeg er forvirret! Hvorfor er en video i denne prisklasse (Squint/Opera) ikke sendt ud på nettet BIGTIME?. Ikke engang på arkitektens website – Christensen & CO – er filmen ordentlig vedhæftet! Det var et tilfælde at jeg så filmen iblandt CGarchitects nominerede visualiseringer i kategorien Architectural Film.

Den har ligget på SquintOperas Vimeo account de sidste 4 mdr, så det er godt at den nu endelig fandt vej hertil. Og jeg må se at komme op i gear så der ikke er noget der sniger sig forbi min næse igen, haha!

– Filmen er også at finde på www.greenlighthouse.ku.dk/film 

0 Replies

  • Lone Feifer Svar

   Hej Andreas og Rasmus

   Fra og og med idag skal link til filmen pege på: greenlighthouse.ku.dk/film – aht korrekt positionering mv. Så ved vi det – beklager hvis det giver mere arbejde for jer. Nok en god ide at ændre linket.

   Bedste hilsner, Lone

   • Rasmus Brønnum Svar

    Hej Lone.

    Nu overruler placeringen på Vimeo den KU link adresse som du nævner. For at de udenlanske Blogs mv skal kunne viderebringe historien om huset, så er det måden at gøre det på. At lægge en film på et website, som man så ikke kan indsætte i sin egen artikel er ikke måden. En fejl som jeg har sørget for at DAC heller ikke laver længere. Eller at de ihvertfald er bevidste om at filmamateriale OGSÅ lægges ud på Youtube eller Vimeo.

    Men jeg også linket på til KU….så er det hele…linkt :-)

    Vh Rasmus

 1. Bo Kalvslund Svar

  Rigtig flot film om et meget aktuelt emne – helt enig den skal da markedsføres her op til klimakonferencen.

  Og i det hele taget fordi det er så gennemtænkt et hus.

  Jeg er ikke klar over om den er lavet i en interaktiv version men det kunne da være fedt at kunne stoppe op en gang imellem og studere de mange informationer lidt nærmere.

  Men det er en rigtig eyecandy filmoplevelse..!

  Vh. Bo

Reply