Bluep

Generation A – Storytelling i en digital kultur

Bluep
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qUk1udmnPnQ&w=500]

quote11“There’s this app for the iPhone where you scan a Sudoku puzzle, and it solves it for you… and there’s one called Shazam that can identify any music you hear. It’s scary, voodoo stuff. And Google is scanning every book on the planet. Everything will be scanned into computers the size of Kansas owned by Google, and everything will become searchable — but why would anyone want to search? Because it’s all just data, digital crap floating around. In that environment, young people won’t want to learn very much, because it’s all just out there. Are we entering an infantile, low-engagement future in which nobody ever does anything?” (citat)

GenA074

Der må efterhånden være flere der er for unge til at have læst Douglas Couplands 91’er novelle, Generation X: Tales for an Accelerated Culture. Er selv godt igang med hans nyeste udgivelse,  Generation A. Og den virker lovende. Det er en opdatering i de vilkår vi er stillet overfor her 18 år senere. Hvordan vi aflæser og skaber vores historier i en digital kultur.

Jeg fandt lidt film materiale på nettet og tænkte at så laver jeg lige en samlet pakke til jer Generation A´s.

Randomhouse har også udgivet en limited hardcover udgave der kan customizes med en personlig titel, navn og farver – fuldstændig i bogens ånd.

– Læs anmeldelse i The Guardian, Interview i The Times og følg ellers Couplands krøllede observationer på hans Twitter.

Se pris på bogpriser.dk – kan købes i Politikens boghandel til 130 kr

– Filmen nedenfor er baseret på et uddrag af bogen:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rzRMucMrCO4&w=500] 

Reply