Modemap -1

ModeMapping – find et mønster!

[vimeo 2962707 w=500&h=380]

Simple farvekodede kort kan give mening hvis du skal have et overblik over masser af data. ModeMapping er et visualiseringsværktøj der organiserer forbrugeres adfærdsmønstre i farve-koder. Det blev udviklet af industriel designer Stuart Karten i forbindelse med en opgave hvor de skulle braine på nye typer bil enteriør for kunden producenten Johnson Controls. Og her var der brug for en kortlægning af den daglige adfærd – Og det på en måde så det kunne præciseres og sammenlignes.

Hvis du nogensinde har været med i en brugerinddragelsesproces, så vil du helt sikkert kunne genkende den mapping du efterfølgende lavede. Måske du får lidt nye idéer fra forelæsningen ovenfor.

– Karten Design vandt i 2006 en IDEA Award for arbejdet.

www.kartendesign.com

Modemap -1Modemap -2 

Reply