8-7240-09_IPA_01

Arkitekturfotografens juleønske

8-7240-09_IPA_01

Kim_HøltermandKender du ikke allerede den upcomming Arkitekturfotograf, Kim Høltermand, så kommer du sikkert til at se masser fra ham i den nærmeste fremtid. Idag har han fx en dobbeltside i Politikens Kultursektion – “Mønstermanden” – bla. pga sin sprit nye 1. Price i API Photography Award 2009 i kategorien Architecture: Buildings Pro. Tillykke.
Men Kim har også været fantastisk vedholdende med at få sine billeder ud på nettet. Et flot eksempel på hvordan man skal række begge hænder i vejret og fortælle at man findes og at man er klar. Sådan!

Nyt værktøj giver nye muligheder – Tilt-Shift
Jeg kan her afsløre at selv en stjerne har pakkeønsker til juletræet. For Kim er et af dem Canons nye TS-E 17mm Tilt-Shift Lens. Var du på fotokursus på Arkitektskolen så har du måske prøvet et tilsvarende, og måske det blev omtalt som et rigtigt Arkitekturobjektiv. Og det er med sikkerhed ikke det som det gør dårligst!. Slut med faldende linier som du ellers måtte transforme dig ud af i photoshop…så godt som det lader sig gøre.

TSE-17

www.holtermand.dk
www.behance.net/Holtermand
www.krop.com/holtermand/
www.cargofolio.com/holtermand 

Reply