quote11

CPH – Please Pimp My Metro !!

[vimeo 1430057 w=640&h=365]
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xwiEPrluoXU&w=640&h=365]

CPH – Please Pimp My Metro !!
Det må være muligt at gøre noget. I det mindste bare nogle starinlys !? Allerede nu kunne man kalde det for en tur i Københavns mave… men behøves det at ligne den sidste del af mavesystemt !!??? Det kan godt være at det ikke skal være samme stil som filmen fra Shanghai der minder mest om en pachinko-spillehal – et af de mest sindsyge steder der findes, men meget sigende for deres kultur. Selv afdæmpet som Detroit Airport Tunnel er lidt for syret. Men der må da være en måde hvor man kan koble Ormehuls typologien med bydelene og en gøre fortolkning af byens lag, eller det der foregår på overfladen. Giv et ring til David Lynch!!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PCb0IU8jBGI&w=640&h=500]

På nettet fandt jeg dog nogle ildsjæle i Nihilistisk Folkeparti:

quote11PSYKEDELISKE FARVER I METROEN. Metroen er et fantastisk transportmiddel. Men æstetisk er den et gråt underjordisk helvede. Metroen er designet til at holde københavnerne fanget i en kollektiv depressiv stemning, som gør dem i stand til at udholde det formålsløse arbejde, de bruger den til at komme til og fra.

Nihilistisk Folkeparti vil stoppe hjernevasken af københavnerne! Derfor kræver vi, at Metroen dekoreres i psykedeliske farver, så københavnere på vej til arbejde bliver inspireret til at bruge dagen på noget meget mere muntert. “ 

Reply