BSA-1 (2)

The Freise Brothers

BSA-1 (2)

Tvillingebrødrene Nathan & Adam Freise udvikler scenarier der har baggrund i arkitekturverdenen. Nathan er uddannet fra et Computer Art programSchool of Visual Arts, NYC. Adam uddannet fra GSAPP på Columbia University, NYC (= arkitektskolen).

Billedet ovenfor er et af billederne fra deres udstilling Unseen Realities. Se flere cool billeder i 1600×1300 opløsning…super fede billeder til dit skrivebord, haha.

Deres Blog: freisebros.blogspot.com

[vimeo 5239165 w=500&h=270]

themaschinestops

“The Machine Stops” er faktisk et sci-fi skoleprojekt fra School of Visual Arts, NYC og er efter en tekst af E.M. Forster skrevet helt tilbage i 1909. Den omhandler den rolle som teknologien spiller i vores liv. Læs historien her

Film Website: www.freisebrothers.com

Reply