docx-icon

Probs med Word .docx formatet?

docx-iconDocx er altså det nye format
Sidder du stadig og fedter rundt i problemer med MS Word 2007 nye format .docx? No probs – du skal bare opdateres!

Det må snart være slut med brugere der ikke kan, vil eller ligefrem prøver at undgå docx. Og selvom du stadig kun har Word 2003 så forhindrer det dig ikke i at arbejde med det nye format.

Du synes måske at det tidligere .doc format var storartet, men det var det absolut ikke! Der vil faktisk være flere programmer der kan åbne .docx formattet. Og dertil kommer at en tekstfil der tidligere fyldte 100 kb nu kun fylder 10 kb. Det nye format består faktisk af mange små xml filer. Prøv engang selv at åbne docx fil i dit zip program!

Løsning for MS Office 2003 brugere
Mange firmaer føler ikke de har brug for den nyeste MS Office 2007 pakke. Men for at de stadig kan lege sammen med MS 2007 brugerne, så skal Microsoft Office Compatibility Pack hentes og installeres (gratis, 27 mb). Den sørger for at Word, Excel og Powerpoint nu kan arbejde i alle de nye formatter.

Løsning for OpenOffice brugere
Hvis du kører med en version der er yngre end version 3.0, så kan du ikke åbne og gemme i docx formatet. Løsningen er simpelthen at få opgraderet med det samme…det er jo gratis, ik.
Link: da.openoffice.org

Konverter din fil Online (gratis)
Der findes faktisk sidste løsning. Der er en gratis online tjeneste hvor du helt enkelt uploader din fil, vælger dit ønskede format!
Link: docx-converter.com 

Reply