rullenderedaktiontop

Jeg hopper med på bussen (uge 36)

rullenderedaktiontop
Enghaven

Copenhagen X:  Den Rullende Redaktion (31. august – 4. September)

I forbindelse med Copenhagen Design Week er der sammensat en Rullende Radaktion af Copenhagen X  i et samarbejde med Link Up Showcase 2009, hvor 15 yngre designere og arkitekter under titlen GREENER, BIGGER, BETTER viser deres visioner for fremtidens bæredygtige by.

I alle fem dage blogger journalister, fotografer, arkitekter og mange andre undrende københavnere direkte fra bussen, der også får besøg af gæster med vidt forskellige syn på byens bæredygtige fremtid. Og her er undertegnede så blevet inviteret indenfor i bussen.

– Hvis du vil se et bud på det første, af flere indlæg, fra min side så læs her:  “ENGHAVEN – en Park med meget Plads”

Følg dagligt med på bloggen www.copenhagenx.dk/blog i løbet af næste uge (36). 

Reply