Oplev1

Prøv en Silo – Valby, lørdag d.5.sept.

Oplev1

SilojjwÅben silo i Valby, lørdag d. 5 kl. 10-14
Det er muligvis første og sidste gang du får en eksklusiv mulighed for at opleve et af Københavns mest markante og hidtil utilgængelige byggerier på nærmeste hold. Den enorme blå gaskæmpe i udkanten af Valbyparken – VALBY GASSILO.  Se silo på kort

Idé > Branding > finansiering
I april skrev jeg “The Superunknown Architects”, en artikel om de 2 must-read forskningsrapporter der omhandler hvordan  arkitekter får fat i opgaverne. Et af budskaberne var at arkitekterne skulle være frækkere, og tage mere kreative metoder i brug.

Arkitektfiramet JJW gik i marts måned i medierne med et, på sin vis, uopfordret skitseprojekt om at transformere Valbys gas silo til et grønt vækstcenter. Det er et smukt eksempel på hvor højt en, i og for sig, varm ballon fyldt med idémagere, mediefolk og lokalpolitikere, kan flyve. Præcis som det burde være! For et ofte brugt alternativ er jo at det kun er pengemændene der føder de nye ideer, og arkitekterne der halter efter.

Projektet har desuden sit eget website – www.valbygassilo.dk 

Reply