4 Replies

 1. sidsel Svar

  hey rasmus -er der en eller flere du kan anbefale til grafisk inspir? sidsel

  • Rasmus Brønnum Svar

   Hej S

   Nu er jeg ikke den største grafik nørd, og er ikke helt dybt nok inde i hvad der er bedre end andet. Men erfaring er at der er lidt længere imellem “boglige” af dem. Ofte er det de samme 4-5 bøger de alle startede med at læse, og resten af tiden er det learning by doing.

   Jeg har dog presset flere til at komme med en top 5, men de kan aldrig huske hvad titlerne var, haha!.

   Men Mads Quistgaard er ´the man to ask´. Underviser på Design på Arkitektskolen i København, og partner i Pleks.dk. Desuden er han bagmand for websitet Danishfaces.dk hvor du kan finde en ret god liste over hvilke steder der rykker på nettet. Bøgerne er der masser af, og min erfaring er at det ikke altid er de nyeste der er de bedste.

 2. Alexander Romanovich Svar

  Hej Rasmus.

  Jeg er freelance grafiker som altid prøver at følge med tiden. Du har her valgt at fremvise 25 forskellige bøger, men er der en eller flere af dem du kan anbefale når det kommer til typografi?

  Fortsat god aften.

Reply