Filmfestival

ArkitekturFilmFestival i Lund (1-13. Sept.)

Filmfestival

ArchFilmLund
Elzbieta Jasinska Brunnberg,  projektleder på ArchFilmLund, var sød at gøre mig opmærksom på Lunds kommende filmfestival med arkitektur som tema (1-13 sept).  DK er snart omringet afArkitekturfilmfestivaler, så det kunne da være at vi selv skulle ha stablet en sådanne på benene. Hvor Lunds festival stadig er mindre, så er fetsivaler som ARCHITECTUUR FILM FESTIVAL ROTTERDAM (29.10-1.11-2009) intet mindre end super imponerende!!

12 spillefilm + 4 dokumentarer
Ud over de 12 spillefilm der er vist ovenfor, er det værd at hæfte sig ved de 4 dokumentarfilm der vil blive fremvist. Det er værd at hæfte sig ved “Koolhaas Houselife” fra 2008 (06.09 kl. 14 og 11.09  kl. 18) og “Sketches of Frank Gehry” instrueret af, den nu afdøde, Sydney Pollack (12.09 kl. 16). Begge film kan anbefales.

Website: ArchFilmLund 

Reply