Shoot028

Boujou v.4.1.1 – Camera Tracking

Shoot028

Model-based camera & object tracking
Jeg skal ikke ikke gå i dybden med hvad “camera tracking” går ud på – mit tidligere indlæg: “3D Camera Tracking – noget for arkitekter”, gennemgår det grundigt nok. Og filmene fra BIG og OMA taler, og sælger, for sig selv.

Her finder du Boujou (.exe)
Derimod vil jeg lige smide op, at et af de (Emmy vindende) konge programmer: Boujou er kommet med en ny og forbedret version i relation til workflow. Personligt æælsker jeg de her programmer, da de kommer med nogle resultater jeg aldrig selv ville kunne opnå – fantastisk, ik!

– Læs og find mere om Boujou på dette link

Hvordan man lærer et nyt program (.zip)
Programmer af denne type er i virkeligheden super lette. Men man skal altså lige lære begreber og metodiker først, så man kan få resultatet over i sit 3ds max og lave de rigtige tryllerier. Jeg synes selv at undervisnings DVD´erne fra Gnomon Workshop er strålende. Og de har 4 stk der arbejder med Boujou. De er som følger:

  • Boujou 1: Tracking a Crane Shot – Camera Tracking Techniques – link
  • Boujou 2: Integration – Camera Tracking Techniques – link
  • Matchmoving: Essential Production Techniques – link
  • Matchmoving: Advanced Production Techniques – link

000e0fa9_mediumDesignwewewClipartfef 

Reply