Rhonda

Rhonda – 3D skitsering

Rhonda

http://rhondaforever.com

På mange måder minder Rhonda interfacet om I.Love.Sketch “3D curve sketching” applikationen, som jeg tidligere har skrevet lidt om. Jeg har indsat 2 film om denne teknologi i form af de 2 film nedenfor:

Mere info om I.Love.Sketch her: www.dgp.toronto.edu/~shbae

Autodesk
Rygterne har kørt om hvorvidt Autodesk har opkøbt denne teknologi. Men på AU2008 (Autodesk University) sidste år fremviste de, at de allerede er på vej med sin egen version. Se denne artikel (og film)

[vimeo 1669862 w=500&h=400]

[vimeo 2864554 w=500&h=400] 

0 Replies

 1. david Svar

  det ser da fantastisk ud! ved du mere om hvornår testversionen er kommer?

  • Rasmus Brønnum Svar

   Hej David.

   Nix ingen info om hvad eller hvornår. Men jeg har indsat nogle film om et andet 3D sketching system – “I Love Sketch”. Det er lidt derhen af, men næsten lidt mere avanceret, da man her arbejder med konstant at reetablere sit UCS plan.

   Det er en teknologi der kom frem sidste år, og det lader til at det er nogle UNI youngsters der udvikler de her new teks. Og så venter på at blive opkøbt eller investeret i. Desværre intet free-ware eller mindre plug-in.

   Rasmus

  • Rasmus Brønnum Svar

   Fandt også lidt Autodesk info :-)

 2. jonas Svar

  Hej Rasmus

  Ved du hvem udviklerne Amit Pitaru circa 2003 er?

  Mvh Jonas Hesse

  • Rasmus Brønnum Svar

   Hej Jonas.
   Alt det du leder efter er på deres website http://rhondaforever.com/
   …Og som de skriver, så er Rhonda teamet igang med at teste deres BETA version. Du kan skrive dig op nederst på websitet for at teste det.

   Amit Pitaru er en Multimediedesigner fra New York . Interview med ham her: http://www.designmuseum.org/design/amit-pitaru

   Vh Ras

Reply