energytools

AIA – Opsamling af Energiværktøjer

energytoolsAIA

The Carbon Neutral Design Project
AIA – The American Institute of Architects har lavet et samarbejde med “the Environment” (COTE), og the Society of Building Science Educators (SBSE), som går under navnet “The Carbon Neutral Design” (CND) Projekt.

– Personligt synes jeg det er en vældig irreterende titel da jeg absolut ikke hører til den gruppe der 100% anerkender den (regerings promoverede) menneskeskabte CO2 udledning som grundkernen til Verdens miljøtilstand – helt i tråd med super dokumentaren: “Den store løgn om Verdens tilstand” (50:00 min). Men energi forbruget skal selvfølgelig stadig bekæmpes – men drop lige CO2 begrebet som herskende målenhed!

Men men…
AIA har nu fat i rigtig mange gode tiltag. Altsammen stadig under udvikling. Bla. deres opdaterede opsamling af Carbon Calculation Tools er rigtig god –  målet er at hjælpe studerende og praktikere i industrien til at leve op til “the 2030 Challange” – at bygge CO2 neutralt inden 2030. 

Reply