Bydesign-i-København

Evaluering af Bydesign i København, 2009 (pdf)

Bydesign-i-KøbenhavnChristiansbro

Bog

Bydesign i København

NĂĽr du nĂŚste gang sidder i et selskab hvor din borddames eneste kommentar til det at du er arkitekt, er: “Jamen, hvordan f…… kan i arkitekter tegne og planlĂŚgge steder som…”?, sĂĽ kan du give personen et link til denne rapport – arkitekterne er ikke alene skyld i alt dĂĽrligt (og godt), haha!

Rapporten er en opsamling og perspektivering af den proces vi har set de sidste 10 – altsĂĽ, mere hvorfor og hvordan “Matadorpladen” blev opdelt og bearbejdet, end hvordan husene pĂĽ pladen sĂĽ er designet af arkitekterne.

Amerika-Plads
Havnestad

Sammenombyen 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply