mand

Krisehjælp fra Autodesk!

mandKrise
.
Autodesk Assistance Program
Autodesk har netop valgt at betale lidt tilbage til samfundet (pga krisen?) i form af gratis adgang til deres online video undervisning af fx REVIT og  AutoCad. Og bemærk det er gratis.
.
Du registrerer dig på dette website for at få adgang – udfyld lidt information “med venstre hånd”, og opret en profil med password. Mailen er altså det eneste der skal være heeelt sandt, da du modtager en mail med info efter aktiveringen.
.
Du får altså adgang til deres Video Book bibliotek, som er opbygget som fulde bøger med kapitler – mange kapitler! Og hvert eneste kapitel er et video foredrag. Det er en smule cheasy, men der er til gengæld rigtig rigtig mange timer lige ned i lommen. (se screendumps fra filmene ovenfor)

e4cccac5eb38e468bcdc2f964d63c6d4.jpeg

REVIT 2010 manual (PDF)

Jeg ved at de her murstens manualer er super kedelige, Men Autodesk sender ikke længere et sæt manualer med hvert programlicens. Så denne bog i pdf er udemærket i nødstilfælde.

.

“Seize the opportunity now. Don’t just survive, thrive!”

.

quote11Invest in Yourself – In these uncertain economic times, many companies have had to let good people go. If you were one of them, you might be wondering how to advance your career in this challenging global job market.

In order to get ahead in the workplace, you need to invest in yourself by increasing your knowledge and expanding your skills. And the good news is that Autodesk can help you get back in the game. With the Autodesk Assistance Program you can take action today to gain a competitive advantage in your field. The program offers:

 • Free Software License*: Student licenses of 17 Autodesk® products, including AutoCAD®, Revit® Architecture, Autodesk® Inventor® Professional, and/or AutoCAD® Civil 3D® software.
 • Free Online Training: On-demand training available 24 hours a day, 7 days a week with Subscription eLearning, Autodesk University online, and vBooks.
 • Reduced-Cost Classroom Training: Over 70 Autodesk Authorized Value Added Resellers and Autodesk Training Center (ATC®) partners are offering classroom training at their training facilities for free or for a significantly reduced fee. (Offerings will vary, please check with your local reseller or ATC to get details)
 • Certification: Certification preparation and exams available at discounted rates.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

0 Replies

  • Rasmus Brønnum Svar

   Har du en fornemmelse af hvormange, eller hvilke, tegnestuer der bruger Archicad? Jeg kender ikke en eneste person der arbejder med det til dagligdag. Og Revit kurserne har kørt på de fleste (større?) tegnestuer det sidste år. Og da det ser ud til at det overtager rollen efter AutoCad, som en ny standard, så er det fint at sætte sig ind i det.

   /Rasmus

 1. Thomas Svar

  Archicad er det CAD-program der er brugt af flest arkitekter i europa (flere licenser end AutoCAD), siger producenten Graphisoft selv. Jeg mener der er omkring 200 licenser i Danmark. Det er lidt svært at sammenligne antal licenser, da man jo næsten kan få kastet Revit og ACA i hovedet, hvis man har en AutoCAD LT-licens i forvejen, jeg har en fornemmelse af, at mange stadig bruger AutoCAD, selv om de har fået “opgraderet” deres licens.

  Jeg mener omkring 80% af CAD-brugerne i Finland er Archicad og ca. 60% af brugerne i Sverige.

  Archicad minder uhyggelig meget om Revit, men har eksisteret siden 1984. Der findes millioner af objekter på nettet til Archicad (GLD-filer), de fleste er parametriske. Ingeniørhøjskolen i Århus underviser udelukkende BIM i Archicad, da de mener det er bedre til at bruge IFC og lettere at lære end Revit.

  Så vidt jeg kan se er der kun to argumenter for Revit: (1) Det er lavet af samme firma som AutoCAD og (2) det er nok det program de andre kommer til at bruge. Det undrer mig hvor få, der træffer en beslutning om hvilken software de vil bruge, uden at have testet flere forskellige produkter.

  Men i mine øjne vil det da være ærgeligt, hvis ét program danner standart i Danmark (ligesom AutoCAD har gjort). Jeg synes det vil være bedre, hvis der bliver mulighed for at vælge det software der passer én bedst, uden at skulle frygte at man kommer til at stå alene. Det er jo også derfor at BIPS’ publikationer nu bliver helt software uafhængige…

Reply