Sidenummer-PDF

Hvorfor lave sidenummerering i InDesign…

Sidenummer-PDFsidenummer

Om du skal sammensætte prækvalifikationsmateriale eller samle konkurrencemappen i sidste time, så er det jo SÅ meget lettere at man lige kan shifte siderne rundt, eller indsætte extra sider i Acrobat, uden at man skal tilbage i InDesign for at gøre det hele om bare fordi sidetallene er f.cked!. Måske det er en helt anden der liiige skal have arealskemaet eller introduktion på plads. Og så er det lidt nedtur eller føles lidt uprofessionelt (?), at skulle pdf´e det hele engang til.

Gør det i Acrobat nÃ¥r alt er klart – det er klart.

Acrobataaa

Skema111


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

0 Replies

 1. Siv Svar

  Dette er jeg helt enig i.
  Men jeg har et problem med sidenummereringen i acrobat. Og det er at alle sidenummerne kommer opp i samme farge og kan ikke endres. I et dokument der jeg har forskjellige farger på sidene, er dette hensiktsløst. Dernest, vil jeg at den skal begynne å telle fra side 3. Altså: side 1 i dokumentet skal hete 3, og så skal det telle videre derfra. Men det finner jeg ingen funksjon for.

  Så uansett hvor gjerne jeg skulle ønske at dette fungerte, så gjør det bare ikke det.

  Eller vet du om en løsning?

  • Rasmus Brønnum Svar

   Hej Siv.

   Til det med at starte med side 3, der kunne du liiige kopiere 2 what-ever sider op i starten og så fjerne dem igen bagefter- wolla.

   Angående det med farverne, så forestiller jeg mig, at du fx vil ha sort nummerering på visse sider men hvid på andre hvor der er billeder bagved. Det er klart at der må man nok lav en zig-zag manøvre i dette tilfælde. Lave to forskellige dokumenter med hver sin skriftfarve, og så sammensætte siderne bagefter.

   Vh Ras

   • Siv Svar

    Hei Rasmus.

    OK, det var to gode ideer rett der.
    Tusen takk :-) jeg prøver det.

    Sidenummerering i InDesign er virkelig knotete….
    Det er langt enklere i Acrobat uansett.

    Ha en fin dag :-)

    Siv

Reply