Pix066gfgfg

CASE Design, NY – Revit 2010 Whitepaper

Pix066gfgfgnewswhitepaperlg4Pix072CASE

Pix071dededDet er egentlig ikke så ofte at man får en software walkthrough der er til at holde ud at kigge på. Ofte er det et eller andet tarveligt højhus i Texas (med saddeltag). Så måske CASE Design Inc. har skabt et anderledens skole eksempel i deres nye Autodesk REVIT 2010 whitepaper . De 3 personer bag CASE har tidligere arbejdet hos sHoP Architects i New York – en tegnestue der gør godt brug af de nye teknologier…eller måske det bare var de 3 fyre her der holdt fanen oppe, haha!?

Den ene er David Fano (tv) en af de sejeste i arkitektbranchen til at kommunikere hvordan man kan/skal arbejde med de nye programmer (fx Grasshopper, Revit, 3Ds Max). Du kan bruge mange timer på deres super Blog, DesignReform.net, og se uhørt mange filmtutorials og sætte dig ind i hvordan true hip hoppers tænker parametrisk design.

Du kan læse en artikel om drengene her på Archinect (feb. 2009):  “Working out of the box – CASE”

– Download REVIT 2010 whitepaper

Pix067dede

Pix068xexxexPix069tttyyy 

Reply