Design-Tech

Building Science for Architects (pdf)

Design-Tech

DESIGN-TECH

Det er en helt iorden håndbog for især studerende. Ikke at den kan noget specielt specielt, andet end at den får samlet nogle tommelfingerregler sammen, så det er til at holde ud at sætte sig ind i. Man kan sige at det er en mere luftig Neufert.

Jeg husker kurserne på akademiet, og de endeløse fotokopier med små udviskede billeder, der blev udleveret… Husker også at de forsvandt i løbet af de første studieår, og vi manglede dem kun når der inden aflevering blev spurgt ud i salen: “hvor langt kan glas udkrave, og hvor tykt skal det så være!”, og “hvad er forskellen på træ og stål…altså konstruktivt?”, eller: “hvor meget lyser et vindue”. Alt sammen spørgsmål der gerne må falde et svar på…hurtigt.

På websitet CG Persia, fortælles der en lillebitte smule mere om bogen; hvor den kan købes, og hvor den ellers kan opdrives.

Pix157hhgh Pix159jhjh Pix160ytytPix158kkk

Jason Alread, Thomas Leslie “Design-Tech: Building Science for Architects”
Architectural Press | 2007 | ISBN: 0750665572 | 528 sider

.

The Architect´s Portable handbook

John Patten Guthrie, “Architect’s Portable Handbook”
McGraw-Hill Professionals| 2003 | ISBN : 0071409815 | PDF

En anden udemærket håndbog 

Reply