Writeboard

"Writeboard" – write away! (online)

Writeboard

header

writeboard_logo

Writeboard er en super enkel, men meget effektiv online multibruger teksteditor, hvis styrke er enkelhed, enkelhed…enkelhed!. Det var Jane Sandberg, direktør for Arkitektforeningen, der gjorde mig opmĂŚrksom pĂĽ denne gratis online tjeneste, som et stĂŚrkt vĂŚrktøj hvis du skal forfatte, optimere eller procesopbygge en tekst, pĂĽ tvĂŚrs af flere personer.

En typisk opfattelse er at dokumentudarbejdelse har et rart og sikkert liv i et uendeligt utal af Word dokumenter, som sĂĽ kastes rundt mellem de implicerede parters mailprogrammer – prĂŚciiis som vi har gjort det siden 80´erne! Men, skal det vĂŚre effektiv, sĂĽ skal man altsĂĽ efterhĂĽnden op pĂĽ beatet.

Writeboard er ikke et nyt program. Men har bevaret sin styrke ved at man kan starte en opgave op uden først at skulle registere sig som bruger mm. Det er opgaven der er i fokus, og alle arbejder i det samme dokument!

Workflow
1. Opgaven opstartes, 2. et oplÌg komponeres, 3. samarbejdspartnere inviteres pr mail, 4. alle redigeringer eller omskrivninger gemmes i en historikoversigt, 5. De forskellige versioner kan sammenlignes visuelt, 6. løbende kommentering og diskussion opsamles separat med redigeringen.

Et alternativ til Writeboard er den tidligere tjeneste Writely.com, som er blevet opkøbt af Google og nu hedder Google Docs. Her skal du dog have en google account, men für sü endnu flere vÌrktøjer til rüdighed. Faktisk har du alt for mange vÌrktøjer, og det gør at mange (travle) arkitekter vil fravÌlge det med det samme!

www.writeboard.com 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply