billede-83arh

Hvis arkitekter havde lyd i !?

billede-83arh

Hvis arkitekter havde lyd i
Hvis arkitekter lavede musik om det at arbejde som arkitekt, hvilken stemning ville det afspejle og hvad ville sangtitlerne være?

Jeg fandt 4 musikgrupper der benævner sig arkitekt – og overfortolkede dem en smule, haha!. For iblandt sangtitlerne har vi lidt fra enhver fagsituation.

Et par eksempler:
“Numbers Count for Nothing” (sikkert grunden til vi er så dårlige til at tjene penge), “Daddy Wore Black” (en undskyldning for at vi ofte går i sort), “Don´t Call It A Ghetto” (om hvordan venner og familie omtaler vores projekter) , “The Longest Day” og “We Are All Alone” (et følelsesopkast fra en sidste nat inden konkurrence aflevering) , “Early Grave” (om at opdage at man er blevet glemt i tegnestuens mest støvede hjørne…i 25 år!).

Og de kan ovenikøbet inddeles i kategorier, og jeg er sikker på at den økonomiske krise lader bandet “ARCHITECTS” musik tale for mange kollegers humør. De er nemlig rigtig rigtig sure!. Super morsomt hvis det viste sig at din sidekick-kollega med høretelefonerne og daglangt stoneface, rent faktisk hører den hårde metal dagen lang, haha!! (se alle videoer nedenfor)
.
Good Mood“MY ARCHITECTS”
Bad Mood“THE ARCHITECTS”
Ugly Mood“ARCHITECTS”
Critical Mood“ARCHITEKT”

.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uAhUQS5-Lh8&w=500&h=300]


Ugly Mood“ARCHITECTS”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-l2ZUeAgu5c&feature=related]
Critical Mood“ARCHITEKT”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pohH9WDwG9A]
Good Mood“MY ARCHITECTS”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=–S7UyECKlE]
Bad Mood“THE ARCHITECTS”

 

Reply