AAAARG

AAAARG.ORG – uset stort arkiv af texter…gratis!

AAAARGbillede-13ORG

AAAARG is a conversation platform – at different times it performs as a school, or a reading group, or a journal.
AAAARG was created with the intention of developing critical discourse outside of an institutional framework. But rather than thinking of it like a new building, imagine scaffolding that attaches onto existing buildings and creates new architectures between them.

.

AAAARG.ORG – free is the new default!
Første gang du besøger dette website tænker du at DET MÅ VÆRE LØGN!! Hvor ofte har man ikke følt ren lykke når man rent faktisk fandt en komplet tekst på nettet, som ellers kun kunne købes på amazon, lånes på biblo eller i et udsolgt tidsskrift. Men her på Aaaarg.org ligger det bare og venter…gratis!!

Sitet er absolut brugerdrevet og alle kan uploade texter til deres library. Du kan dowloade ALT gratis, men skal dog først registreres så du har et brugernavn og et password.

OBS. Jeg foreslår at du fx bruger din Gmail eller hotmail til registreringen, og ikke din standard mail. Og det er nu af den simple årsag at der ikke er nogen specifike personer bag, og så er det altid godt at holde linierne “rene”. Men ellers er der ingen fare på færde.

Der er mange texter og et lille udpluk her: Naomi Klein, Greg Lynn, Bataille, Maurice Merleau-Ponty, Baudrillard, Walter Benjamin, Manuel De Landa, Marquis de Sade, Deleuze og Guattari, Derrida, Mark Wigley, Foucault, Kenneth Frampton, Freud, K. Michael Hays, Heidegger, Karl Marx, Michel Serres, Robert Smithson, Michael Speaks, Manfredo Tafuri, Paul Virilio

http://a.aaaarg.org
 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply