billede-89cover

Dokumentar: "Carts Of Darkness" (60 min)

billede-89cover

Online dokumentar: “Carts Of Darkness” (60 min)

I et ellers picture-perfect North Vancouver, har filminstruktøren Murray Siple fuldt en gruppe af mænd, som har gjordt flaskesamling- deres primære indtægtskilde, til en extreme sport med downhill-racing på deres indkøbsvogne (Cart Racing)!!

Ligeså langt ude som det fremstår, er det samtidig et billede af en kamp om at overleve hverdagens forhindringer på gaden i Vancouver, og hvor appellerende en god gang ræææs er, på trods af risikoen!!

Se hele filmen nedenfor – (husk at vælge High Quality!) :

billede-90movie front 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply