1813-12636

Fødte ledere…arkitekter ?

Fødte ledere

Jeg prøver at give et signalement af et dusin forskellige ledere, jeg har oplevet. Ni fremragende og én uhyggeligt uegnet.”

(…) Vi var alle vidt forskellige, og Kaisers positive lederegenskaber var, at han ikke alene fik os til med glæde at arbejde for sig, men i sjælden grad at samarbejde, så vi for eksempel parvis kunne meget mere, end vi kunne hver for sig. Det er en anden lederegenskab – nemlig at kunne se muligheder, som vi ikke selv kendte.” (Politiken Kronik, Johannes Møllehave)

… arkitekter ?

Mon arkitektbranchen har det svært med ledelse? Eller fejes spørgsmålet ofte ind under et tæppe af ´flad struktur´, hvor vi så kan respektere hinandens ideér og sammen indkredse projektet mod et samlet mål…eller ihvertfald indtil den kreativt ansvarlige tager den endelige beslutning?

Ansvar for ledelse er der ihvertfald altid. Men, modsat stort set alle andre brancher, så er der bare ingen fokus på det – det er helt bagvendt: medarbejderne diskuterer ledelse på livet løs…ikke ledelsen!

Ville nu gerne se fx. Mads Øvlisen´s version af et arkitektfirma, for jeg tror ikke den arkitektoniske faglighed vil ´tage skade´…manden er jo bare en leder!!

– Kom til at tænke på ledere i arkitektbranchen, da jeg læste en behaglig Kronik i Politiken af Johannes Møllehave – læs kronik: ´Fødte Ledere.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

0 Replies

Reply