00002469_gomorra_plakat-dk_450

"Gomorra" – er italien med i EU?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=CcScgQfIY4A&w=500&h=300]

“Gomorra” – er italien med i EU?

Jeg var en tur i Grand Teatret igår aftes og så filmen Gomorra, som foregår i Napoli med fokus på den lokale mafia La Camorra. Men det er bygningen Le “Vele” Scambia, som danner de helt utrolige rammer for filmen. Den minder mest om et rumskib som er landet i en fjern fremtid, og jordens befolkning lever nu som i en Mad Max film. Det er for vildt at det er et vindue til virkeligheden. Filmen får Italien til at ligne et østland big-time!!

I wanted the film to have a strong emotional impact and to give the audience the sensation of being there, of smelling the smells of those places”. One of which is Scampia [a Neapolitan suburb made up of massive apartment complexes]. “Blaming the architecture is too easy. Near Cannes I saw the same immense building, by the same architect, Franz Di Salvo, maintained as a great luxury palace”. (citat fra instruktøren, artikel)

www.Imdb.com
 

Reply