idea_bulb

"Creativity in Architecture and management"

“Creativity in Architecture and management”

Når jeg læser helt basic tekster, som denne, så får jeg en underlig fornemmelse i maven. Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvorfor det hænger sådan sammen, at den sidste i verden som du kan få et direkte og konstruktivt svar på spørgsmål, som: “Hvad er kreativitet”, er fra en arkitektstuderende. På samme vis, som da jeg startede på Arkitektskolen og afdelingens old school Professor forklarede os, at “det tager et helt liv at forstå hvad arkitektur er” !!!???…..ja, så skifter man altså afdeling, for det går da for langsomt, haha.

Jeg er nu helt sikker på at arkitekter har mere end meget, at byde på i form af konstruktivt input til nye anskuelser på stort set alt!…men jeg tror ikke de ved, at de ved det, eller også ved de ikke hvordan de skal forklare det. ja, hvad ved jeg!?

Download artikel 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply