232397695_xpo-outside

Welfairytales – EXPO 2010

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ev9ZbPULhOY]

Se den fulde præsentation af projektet (PDF) 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

0 Replies

 1. Rasmus Svar

  Det er da en super fed film de har lavet. Især med de små silluetagtige filmklip i animationen. Ved du hvordan/ i hvilket program det er lavet?

 2. Martin Gjerløff Svar

  Nu har der i medierne vlret en del debat op til vedtagelsen om at flytte Den Lille Havfrue til Kina i et halvt år i forbindelse med Verdens udstillingen 2010.

  Det virker jo som en meget sjov idé, men hvad om det lige blev slået fast ovefor omverdenen HVAD det er Danmark vil sige med den event og om vi ikke istedet kunne sende et mere moderne signal ud i verden.

  Personligt tror jeg godt jeg fortstår, hvad det er der man vil have ud mellem linierne med Wellfairytales. Spørgsmålet er blot om alle i jeg og all i målgrupperne herhjemme og derude fanger det i det omfang det fortjener.

  Skal det rykke noget skal budskabet med en branding begivenhed jo gerne være være krystal klar. Med mindre man definerer det man laver som kunst og dermed kan sige sig uafhængig af evt. ønske om effekteffekt

  Ingen tvivl om at det at lege med et national klenodie i hvertfald har fået mange danskeres opmærksomhed. Spørgsmålet er naturligvis om det også vil vække samme reaktion i omverdenen.

  Så måske skulle man bruge hende bedre til at sige noget tydeligt. Fx i forhold til at sætte fokus på de konsekvenser den globale opvarmning kan få i form af stigningen i verdenshavene.

  Set herfra kontoret ville det eksempelvis give god mening at sætte Den Lille Havfrue i vand til halsen ude pÃ¥ Langelinie, nÃ¥r alverdens journalister alligevel besøger København under værtskabet for FN’s Klimakonference fra den 30 november til 11. december 2009.

  De 12 dage klimakonferencen varer, kunne jo så være prøvesten for, om det rykker noget at flytte på Den Lille Havfrue.

  Indtil det står klart for omverdenen hvad målet er med Kina turen, så kan vi jo så se se om det rykker en meter at flytte på den Lille Havfrue.

  Anyways, blot en idé herfra. God tur!

Reply