gsigns

WEB 2.0 in full effect – Christian Lander

I virkeligheden er det mig selv, jeg gør grin med. Jeg har altid fundet det enormt morsomt, at der er så stor lighed mellem mig og alle dem, jeg kender fra den såkaldt ”progressive” venstrefløj. Vi er alle sammen kaukasiere, veluddannede og del af den øvre middelklasse. I vores egen selvforståelse er vi unikke, klasseløse og farveblinde, og vi går alle sammen rundt og tror, at vi er løsningen på cutting-edge. Selvbedraget er så stort, at det er satirisk”. (Christian Lander, forfatter)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KfRgjW4hFcU]

Stuff White People Like: A Guide to the Unique Taste of Millions
www.stuffwhitepeoplelike.com

Ung mand starter for sjov en lille BLOG til sig selv og sine 15 venner – Den første uge var der 200 hits om dagen, den nĂŚste uge var tallet 600, og ugen efter var tallet oppe pĂĽ 4000. I dag, 7 mdr. senere, har bloggen over 42 millioner hits og 45.000 abonnerer pĂĽ nyhedsbrevet.

Det er et super website, en sjov historie og det 50 minutter lange foredrag, ovenfor, er et godt grin vĂŚrd! 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply